Boston – Detroit

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Boston placerar sig på sjundeplatsen och slutspelsplats i Eastern Conference, men jagas desperat av bland annat Philadelphia och Toronto. Denna match är viktig för Boston. Sådana här tillställningar ska vinnas. Samtidigt kan denna match bli tuffare än vad som förväntas. Med ett avslappnat Red Wings på andra sidan kan detta bli en målrik historia. Lagens tre inbördes möten har resulterat i uddamålsegrar.

Detroit är tabelljumbo i Eastern Conference. På sistone har laget tagit tag i matcherna, det är närmast full fart direkt. Håglösheten och den inledande rädslan, är inte alls lika påtaglig och lagets offensiva spelare får bättre utrymme. Det har resulterat i många mål i början av matcherna. I sex av de sju senaste förstaperioderna har Red Wings exempelvis nätat. Det säger ändå någonting.

Jag spelar på Red Wings över 0,5 mål i första perioden till 2,05 @ bwin.

  • Match: Boston Bruins – Detroit Red Wings
  • Speltips: Detroit över 0,5 mål (1:a perioden)
  • Odds: 2,05 @ bwin
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 9/3

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar