Montreal – Boston

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Två formstarka lag ska mötas i Kanada och Bell Centre. Bruins kommer senast från en 3-1 seger mot Colombus, man tog ledningen via ett skott långt utifrån av Bergeron där Eriksson täckte McElhinney fint framför mål, annars hade den pucken aldrig gått in. Lucic utökade sen ledningen i powerplay när han styrde in ett skott av Torey Krug. Milan Lucic skulle sätta en till puck och ge en betryggande ledning till Boston i tredje perioden. Konstigt hockeymål där han sköt ett slagskott långt utifrån som tog på en spelare och studsade högt upp i luften innan den damp ner bakom en förvånad McElhinney. Båda andramålvakterna gjorde en bra match men Johnson i Bruins fick inte hålla nollan då Ryan Johansen reducerade i powerplay. En stabil hemmaseger och Boston är bäst i hela NHL just på att spela hemma. Bruins, som idag kan skryta med att ha det bästa försvaret i NHL genom att ett genomsnitt av 1.96 mål per match, tror jag täpper till idag och tar med poäng hem till USA.

Inatt möts som sagt kombatanterna Montreal och Boston igen. Vi minns flera minnesvärda matcher lagen emellan och om något liknande detta utspelar sig igen så ska man inte bli förvånad. Det gäller en hel del utöver bara det faktum att man inte gillar varandra sen långt tillbaka då lagen ligger etta och tvåa i divisionen. Boston är en poäng före med två matcher mindre spelade. Men Canadiens har gått som tåget på slutet och vi kan vänta oss en riktigt bra match med en massa känslor inblandade. December månad har en övervägande del bortamatcher för Bruins. Som sagt är man det bästa hemmalaget i serien, men för att behålla ledningen i Eastern Conference behöver man nu leverera rejält även på bortaplan. Fyra matcher på raken i Kanada står på schemat i nästa vecka då man i tur och ordning möter Toronto, Calgary, Edmontonoch Vancouver. Innan dess tar man sig an Montreal inatt på bortaplan och på lördag möter man Penguins hemma igen. Senast mötte Montreal New Jersey Devils, då stod David Desharnais först för 3-3-kvitteringen med 37 sekunder kvar att spela av tredje perioden. När matchen sedan avgjordes i en straffläggning sköt han det avgörande målet som ledde Canadiens till sin åttonde seger på de tio senaste matcherna. Noterbart är att inte en enda svensk var ombytt i nattens match. Douglas Murray fanns inte med i Canadiens.

Läget i Boston:
Efter att Adam McQuaid varit borta en tid så kom han tillbaka, men det visade sig vara något för tidigt trots att han kände sig 100% innan matchen. Nu blir det ytterligare vila för den hårdföre backen. Torey Krug var inte med mot Columbus men åkte med laget till Montreal och är redo för spel igen. Man har därför kallat upp Kevan Miller från Providence igen. Han gjorde det väldigt bra senast han var uppe och får nu chansen att visa upp sig igen.

Läget i Montreal:
Lite osäkert om Carey Price och Peter Budaj kan spela inatt.

  • Match: Montreal – Boston
  • Spel: Boston (2)
  • Odds: 1,83 inkl. ÖT/Straffar @ bet365
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 01:30 , 6/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar