Montreal – Boston

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

När Bruins senast tog emot Montreal Canadiens i TD Garden visade man prov på en enorm laganda och vilja. Efter att ha hämtat upp ett 1-3 underläge och sedermera vänt matchen, lyckades man kvittera matchserien. Från Canadiens sida hade man på förhand varit oerhört nöjd med att komma ur de två första matcherna med 1-1, men med tanke på hur matchen såg ut senast borde det kännas som en stor besvikelse. Att komma hem med 2-0 i matcher hade satt en oerhörd press på Boston, men nu känns det istället som att den tredje matchen blir en nyckelmatch för Habs.

Mycket av snacket efter första matchen handlade om rasismen som drabbade PK Subban efter hans avgörande mål i första matchen. När det nu var dags för match två valde Michel Therrien att göra en förändring i laguppställningen. Michael Bournival, som gjorde en bra serie mot Tampa Bay, tog Travis Moens plats i fjärdekedjan. I övrigt var kedjorna och backparen desamma. I Bruins tog Andrei Meszaros plats i laget istället för Matt Bartkowski, som satt i utvisningsbåset när Subban pangade in avgörandet.

Det står 1 – 1 i matcher och Montreal bör vara nöjda med resultatet hittills. Det de inte ska vara nöjda med är hur de släppte till Boston Bruins i tredje perioden sist. Canadiens hade ett bra läge, men Bruins la i en extra växel och körde över kanadensarna i sista perioden. Det var klasskillnad när Bruins bestämde sig för att dra upp tempot och om de bara kan hålla sig ifrån utvisningsbåset bör Bruins kunna vinna resterande matcher. Jag är helt övertygad om att Bruins återfinns i Stanley Cup-finalen. Jag ser inte hur något lag i öst ska kunna hota dem på riktigt. De är har en unik kombination av tyngd och spelskicklighet vilket gör att de aldrig behöver bli riktigt orolig, då de vet att de kan plocka ner vilket lag som helst på jorden. Just nu är det bara Jonathan Quick och Marian Gaborik som kan stoppa björnen.

Jag drar till med en fuling och spelar Bruins -1.5. De har fått hål på Carey Price och de kommer vilja tysta publiken i Bell Centre. Bruins vinner 4 – 1. Boston  1.5 ger 3.10 hos bet365.

  • Match: Montreal – Boston
  • Spel: Boston -1,5
  • Odds: 3,20 @ betsafe
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 02:00, 6/5

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar