Colorado – Boston

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Colorado Avalanche kommer till detta NHL-möte som åttondeplacerade i Western Conference. Efter en svag trend med dåliga resultat har Avalanche kanske vänt på trenden efter vinsten senast, den första på sju matcher. Inför matchen, väntas en spännande tillställning med fokus på offensiven. Avalanche har en bra statistik på sina gäster, med tre raka vinster mot Boston Bruins i seriespelet.

Boston Bruins hittas på tredjeplatsen i Eastern Conference. Laget ångar på med en väldigt fin målskörd. Detta är faktorer som också talar för en öppen match. Det finns avbräck hos gästerna där i stort sett samtliga spelare är defensivt inriktade. Det rör sig om fyra backar i form av Brandon Carlo, Kevan Miller, Charlie mcAvoy och Urho Vaakanainen. Dessa avbräck gör att Boston Bruins ser svagare ut defensivt.

Jag spelar på över 5,5 mål till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Colorado – Boston
  • Spel: Över 5,5 mål 
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 04:05, 15/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar