Dallas – Colorado

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Två dagar, två matcher. Stars och Avalanche ställs mot varandra för sjätte gången. Gårdagens match mellan Colorado Avalanche och Dallas Stars slutade med en enkel 6-2 seger för hemmalaget. Stars hade inte mycket att sätta emot då deras defensive back Aaron Rome inte kunde spela längre efter den första perioden. Bortalaget gick ner på fem backar och det skulle märkas rejält. Stars kommer med en bortaseger i bagaget medans Avalanche har en övertidsförlust hemma mot Minnesota Wild senast de spelade. Colorado Avalanche som denna säsong har överraskat de flesta, ligger på en tredjeplats i Central Divison. Stars däremot som har haft det lite tyngre ligger åtta poäng efter på en femteplats. Inatt mötts de, och det kommer bli en tuff och intensiv match för båda lagen.

Senast var det bra intryck från colorado som genast satte fart. Man skapade flera målchanser, men finske målvakten Kari Lehtonen stod i vägen och såg ut att göra en sån där match han kan vinna på egen hand. Kevin Connauton kunde enkelt göra sitt första NHL och 2-0 till Colorado i slutminuten efter fint framspel av Seguin. Dallas fick i andra perioden gå ner på fem backar efter att Stephane Robidas skadats och det var då det rann iväg för Colorado.

Dallas Stars kommer som sagt med en bortavinst mot Jets senast och det var en tempofylld match med en väldans massa mål i. Det var mycket snack om Stars powerplay inför Jets senast. Man fick ju en hel del chanser och man satte två av sina sex mål i just powerplay. Seguin stod för två mål och två målgivande passningar, medans Jamie Benn stod för två mål. Den glödheta duon är något som Avalanche måste se upp för. Även den 18-årige unge rookien Valeri Nichushkin visade bra form och satte elegant ett mål efter en snygg dragning. Även Sergei Gonchar som har haft en tuff inledning i Stars så här långt, gjorde fyra målgivade passningar senast mot Jets och verkar vara i en bra form även han. Colorado Avalanche hade en förlust i bagaget matchen innan Dallas, hemma mot ett stark defensivt Minnesota Wild. Matt Duchene var besviken efter att Wild lyckats kvittera med enbart 3:53 kvar av matchen Avalanche är dessutom ett av de lagen i NHL som släpper in väldigt lite mål. Semyon Varlamov har en räddningsprocent på 92.3% ,han fick stå i gårdagens match och J-S Giguere kommer att få stå i nattens bortamatch mot Stars.

Noterbart:
– Dallas kommer få det tufft på backfronten.
– Colorado vann gårdagens match mot Dallas.
– Paul Stastny visade väldigt fin form igår.
– Dallas kommer vara revanschsugna på hemmaplan.
– Colorado har plockat samtliga poäng mot Dallas denna säsong.

Läget i Colorado:
Skador: Vernon Fiddler (frågetecken fortfarande), Trevor Daley och Stephane Robidas.

Läget i Dallas:
Ryan Wilson (kommer inte att spela inatt, men är högst troligtvis med mot Stars inatt), och Alex Tanguay.

  • Match: Dallas – Colorado
  • Spel: Dallas Draw no bet
  • Odds: 1,82 @ betsson
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 18/12, 02.30

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar