Dallas – San Jose

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

På andra sidan av Atlanten där möter formstarka Dallas Stars formsvaga San Jose Sharks.

Stars har fyra segrar på lagets fem senaste matcher. Närmast besegrades St.Louis Blues med 4-1 på bortaplan. Segern var Stars sjätte på lagets tio senaste matcher, 6-3-1 och det har gett Stars en hyfsad närkontakt kring slutspelsstrecket. Laget har efter femtiosju matcher tagit sextiotvå poäng och ligger på en elfte plats i Western Conference. Nu har Stars bara fyra poäng upp till närmsta slutspelslag. Hemmaspelet är däremot inte frid och fröjd. Laget har bara tagit trettio poäng på tjugonio hemmamatcher.

Sharks har det tungt för stunden. Trots att laget bjöd upp till en rejäl kamp mot Nashville Predators i den förra matchen föll laget trots det med hela 5-1 på bortaplan. Detta trots att Sharks tog ledningen och vann skotten med 43-37. Det var Sharks sjunde förlust på lagets tio senaste, 3-5-2. Den svaga formen har lett till att Sharks har hamnat utanför slutspelet. Laget har just nu sextiosex poäng efter femtionio spelade matcher och befinner sig på en nionde plats i Western Conference. Det är på bortaplan som Sharks har tagit hälften av sina poäng. Sharks har på sina fem senaste bortamatcher tre segrar och två förluster.

Sharks har spelat bra men har inte fått resultaten med sig. Sharks har lyckats betydligt bättre på bortaplan än hemma. Stars däremot är inget starkt hemmalag och får inte spelet att klicka i hemmaborgen. Stars har massor utav skador och saknar tunga namn som, Eaves, Seguin och kanske Hemsky.  Sharks trivs mot Stars och har fyra segrar på lagens fem senaste möten.
Mitt spel blir därmed Sharks som segrare inklusive övertid och straffar till 2,00 hos Nordicbet.

  • Match: Dallas Stars – San Jose Sharks 
  • Speltips: Money line Sharks
  • Odds: 2,00 @ Nordicbet
  • Insats: 2/5 units
  • Spelstopp: 20/2, 02.30

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar