San Jose – Los Angeles

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Los Angeles Kings är definitivt pressade när laget reser till San Jose för det tredje mötet i slutspelsserien mot Sharks. Efter två spelade matcher är det nämligen Sharks som sitter i förarsätet, med två raka segrar. Ännu mera ansträngande för LA är att segrarna kommit på Los Angeles Kings hemmaplan. Med detta sagt kan en förhastad slutsats vara att San Jose Sharks i stort sett säkrat avancemanget, men riktigt så enkelt är det inte. Los Angeles Kings såg betydligt starkare ut i match nummer två och Marion Gaborik, som kom tillbaka efter en långvarig skada, bör växa in i det mer och mer för varje match.

San Jose Sharks är ett starkt lag på hemmaplan och har en giftig offensiv. Därför räknar vi iskallt med att de trycker in ett par puckar. Gästernas pressade läge bör också öppna för en offensiv approach från deras sida, lite beroende på hur matchbilden artar sig. Alec Martinez och Matt Greene är båda osäkra till spel gästerna, men det bör inte vara några omöjliga avbräck att handskas med. Jag räknar hur som helst med att detta resulterar i en målrik match.

Jag spelar på över 4,5 mål i matchen till 1,80 @ bwin.

  • Match: San Jose – Los Angeles
  • Spel: Över 4,5 mål (ordinarie tid)
  • Odds: 1.80 @ bwin
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 04.30, 19/4

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar