Dallas – San Jose

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Dallas Stars säsong har varit ett totalt misslyckande. Laget var på papperet ett lag som många trodde skulle kunna vinna Stanley Cup den här säsongen. Dallas har istället visat, att har man ingen utpräglad förstamålvakt tillsammans med ett svagt försvarsspel, då håller man inte över en hel säsong. Laget kommer med största sannolikhet, om inget mirakel händer, missa slutspelet. Laget resultatrad på de senaste 10 matcherna är 4-6-0. Senast föll man mot mot Calgary Flames med 3-1.

San Jose Sharks är det bästa laget från Pacific Division, de regerande Conferencemästarna i väst, och det finns goda chanser till att man tar sig dit igen. Med toppledare i Brun, Couture, Pavelski har man den breda truppen som kan ta dem hela vägen. Laget har 6-4-0 på de 10 senaste matcherna, men man har åkt på två raka förluster. Nu har laget fått vila ut sig och bör komma till nattens match hungriga för att fortsätta dominera Pacific. Sharks är ett betydligt bättre lag än Stars för tillfället.

Jag spelar på San Jose ML till 1,714 @ Pinnacle Sports

  • Match: Dallas – San Jose
  • Spel: San Jose ML
  • Odds: 1.714 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 21/3, 20:15

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar