Colorado – San Jose

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Colorado Avalanche har givetvis förhoppningar om att kvittera i Stanley Cup-mötet mot San Jose. Laget känns samtidigt heta för tillfället. I den första slutspelsrundan, vann Avalanche alla hemmamatcher och har under säsongen varit starka hemma i Denver. Sådant ska inte underskattas. Skulle Colorado kvittera matchserien till 2-2, då ser kvarten och fortsättningen oerhört spännande ut.

San Jose Sharks har 2-1 i matcher så här långt efter en viktig vinst på bortaplan senast. Då vann Sharks med komfortabel marginal i Denver, efter att ha förlorat ett av två hemmamöten själva. Det gör att det inför det fjärde mötet är lite av en liten matchboll till San Jose Sharks. En seger här och det ser riktigt bra ut. Känns dock som hemmaplansfördelen äntligen får ett större spelrum för Colorado.

Jag spelar på Colorado ML till 1,83 @ bethard.

  • Match: Colorado – San Jose
  • Spel: Colorado ML
  • Odds: 1,83 @ bethard
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 2/5

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar