LA Kings – San Jose

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

De regerande mästarna Los Angeles Kings drar igång säsongen genom att ta emot divisionsrivalen San Jose Sharks natten mot torsdag och här hittar ni vårt speltips.

Förra säsongen kom San Jose Sharks tvåa i stentuffa Pacific divison, elva poäng före Los Angeles Kings. Lagen möttes även i den första rundan av slutspelet men precis som många gånger tidigare vek Sharks ner sig när det väl betydde som mest mot vårkanten. Sharks vann visserligen de tre första matcherna men efter det hände något med Kings som vann fyra matcher av bara farten och blåste sedan förbi både Anaheim och Chicago innan man Rangers i finalen med 4-1 i matcher. Kings och Sharks  möttes även i slutspelet 2012-13, precis som förra säsongen vann Kings med 4-3 i matcher. Los Angeles Kings vann Stanley Cup förra säsongen och de har nu vunnit två gånger de tre senaste säsongerna.  Kings har även lyckats hålla kvar vid sitt vinnande lag. Största förlusterna är Willie Mitchell och Colin Fraser vilket givetvis är starkt. Bland annat Marian Gaborik förlängde sitt kontrakt under sommaren. Kings är givetvis en utmanare även den här säsongen med tanke på hur välbalanserat deras lag är offensivt samt defensivt och med en världsmålvakt längst bak. Inte minst i mitten är de ruskigt starka med centrar som Anze Kopitar, Jeff Carter, Mike Richards,  och Jarret Stoll.

Ser vi till Sharks har de bland annat tappat Dan Boyle, Martin Havlat och Brad Stuart. Det har även varit väldigt stormigt runt laget där det pratas om att bygga om laget men på grund av att spelare som Joe Thornton och Patrick Marleau har no trade-klausuler i sina kontrakt blir det en tuff uppgift. Känslan är att laget kommer ta ett steg bakåt den här säsongen när de försöker skaka om lite i den interna hierarkin, sånt gör man inte över en natt. Det kan ta ett tag innan man hittar rätt där och frågan är om de verkligen har kommit ihop som ett lag redan i premiären mot Kings? Sharks har samtidigt haft väldigt svårt mot just Kings de senaste säsongerna. På de elva senaste matcherna i Los Angeles har till exempel hemmalaget vunnit tio. Rent allmänt är hemmaplansfördelen avgörande mellan dessa lag, nästan slående avgörande.

Hemmalaget har vunnit 24 av de 29 senaste matcherna mellan lagen. Sen ska man inte glömma att Sharks avslutade förra säsongen med att förlora fyra raka matcher mot Kings. Försäsong är försäsong men Kings vann trots allt mötet den 1 oktober mellan lagen med 4-1 och vi tror att Kings vinner även den här gången.

  • Match: Los Angeles Kings- San José Sharks
  • Speltips: LA Kings (1)
  • Odds: 2,22 @ NordicBet
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 9/10, 04.05

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar