Anaheim – LA Kings

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Det blir en sjunde match som avgör även mellan Anaheim och Los Angeles. Kings bröt sin förlustsvit på tre matcher och utjämnade till 3-3. I matchserien mot San José Sharks hamnade Los Angeles Kings i underläge 3-0 i matcher. Man kunde dock som tredje lag i NHL-historien vända och vinna med 4-3 och segersviten fortsatte även i Conference-semifinalen mot Anaheim Ducks. Två raka segrar på bortaplan såg ut att ta LA mot en säker resa till Conference-final. Men Anaheim bytte målvakter och vände trenden, kvitterade via de två matcherna i Los Angeles innan man kunde ta kommandot via en seger på hemmaplan i den femte matchen.

För en vecka sedan spelade han farmarlagshockey. I natt kliver Anaheims nya målvakt John Gibson in i sitt livs största hockeymatch – den sjunde och avgörande. Han höll nollan i både sin första NHL-match och första slutspelsmatch. Sådant skapar eko i hockeyvärlden, där jakten på nya stjärnor är ständigt pågående. John Gibson hade ett positivt rykte om sig redan som junior, men den här säsongen har han tagit sitt spel till ytterligare en nivå och understrukit att han är Anaheim Ducks framtida målvaktsstjärna. Spelar han som tidigare, då kommer vi få se ett starkt Anaheim inatt.

Den allra första Stanley Cup Playoff serien mellan södra Kaliforniens rivaler Anaheim Ducks och Los Angeles Kings når sin höjdpunkt med spänningen i Game 7 på Honda Center i Anaheim. Vinnaren går vidare till Western Conference finalen mot försvarande Stanley Cup-mästarna Chicago Blackhawks. Känslan säger att Ducks går vidare ikväll, men jag väljer ett annat spel!

Jag siktar istället in mig på ett underspel i nattens fight. Det är två defensivt starka lag som möts, framförallt Kings. Jag förväntar mig mycket nerver och det kommer inte bli något målkalas att tala om. Jag skulle inte bli förvånad om det blir under 4,5 mål (inkl. förl. och straffar) i nattens drabbning. Underspelet kan liras till intressanta 2,20 gånger pengarna hos Betway.

  • Match: Anaheim – LA Kings
  • Spel: Under 4,5 mål
  • Odds: 2,20 @ Betway
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 03:00, 17/5

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar