LA Kings – Pittsburgh

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Inatt är det match mellan två lag som inte brukar mötas så ofta. Pittsburgh beger sig till LA för att ta sig an Kings. Min känsla på förhand är att det kommer bli en otroligt tät och fysisk match. Det har dock ingenting med mitt spel att göra efter jag kommer välja att plocka ett skottspel.

Los Angeles har haft det tufft den sista tiden och man har haft svårt att göra mål. Det är en av anledningarna varför jag kommer att plocka detta spel. Just nu går laget ganska dåligt och ju längre det gör det ju mer desperata kommer man att bli. Man är starka på hemmais, men men tanke på den form som Pens befinner sig i så måste jag även sätta bortalaget som knappa favoriter. På hemmais är Kings otroligt täta och man släpper till väldigt lite skott. Totalt har man ett snitt på 31.2 skott offensivt och defensivt ligger det på 27.1. Tittar man på hemmaplan så är man som sagt väldigt täta och snittet på antal skott emot sig där är en bra bit under 27. Kings har de senaste säsongerna haft en väldigt strukturerad defensiv, vilket man fortfarande också har. Däremot har man ändrat sitt spel litegrann och är mer offensiva på hemmaplan där man på ett eller annat sätt nästan alltid skapa chanser oavsett vad det står. Tittar man på deras stats på hemmaplan så har man vunnit skotten i 23 av 26 matcher.

Pittsburgh är ett lag som kan vara väldigt ojämna i sitt spel. Ena dagen är hur tråkiga som helst, tänker på defensiven och går på kontringar medans de en annan dag kan vara det lag som spelar ut sina motståndare. Det lär man inte göra ikväll. Pens är betydligt svagare på bortais, men har fortfarande offensiv som kan döda matcher på egen hans. Som sagt så är känslan ikväll att inget lag kommer dra ifrån speciellt mycket för att det ska påverka skotten utan man kommmer köra på som vanligt. Pens bygger mycket av sitt spel runt motståndarnas kasse och det är just där Kings är som starkast. Jag tror att Pittsburgh kommer att ha svårt att ta sig in på mål hos ett kompakt LA-försvar och därför tror jag också att det blir Kings som kommer vinna skotten denna afton. Inte för att inbördes möten har någon större inverkan denna match så ska jag åtminstone nämna att Kings har vunnits skotten i 7 av 10 senaste matcherna. Känslan är som sagt att det kommer bli jämnt och fysiskt där Pens bör vara det lag som har svårast att ta sig in på mål. Kings skjuter alltid en hel del, men framförallt är man stabila bakåt på hemmais. Mitt spel blir Kings flest skott på mål till oddset 1.87.

  • Match: LA Kings – Pittsburgh
  • Speltips: Kings flest skott på mål (regular time)
  • Odds: 1.87 @ bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 31/1, 04.35

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar