LA Kings – Anaheim

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Efter en imponerande vändning från 2-4 till seger 5-4 i match sex mot Dallas Stars tog sig Anaheim Ducks till Conference-semi. De var storfavorit i matchserien, men Dallas bjöd upp till kamp och målvaktsspelet har fortsatt vackla även i slutspelet.

Torsdag kväll match utgör ungefär så nära en måste-vinna som du kan få för Anaheim Ducks, som de försöker och klättra tillbaka in i deras första omgången serien med Los Angeles Kings. Ner 2-0, är det högst osannolikt att Anaheim skulle kunna montera en comeback från en 0-3 underskott, vilket innebär att de måste vara samma dominerande laget de var på måndag, bara med bättre resultat. Nu ställs man emot ett Los Angeles Kings som vaknat till liv efter den svaga inledningen mot San José Sharks. Tre raka förluster och 17 insläppta mål förvandlades till 4-3 i matcher och Jonathan Quick verkar ha hittat sitt spel i målet på allvar nu.

Kings gör sig kända för sin stjärncenter Anze Kopitar. 26-årigen är ligaledande med sina 14 poäng. Dessutom har hans enastående puckkontroll och hans sinne med offensiva förmåga tilsammans med Marian Gaborik, som har 6 mål och 9 poäng på denna punkt i slutspelet. Ungefär som han gjorde när han fjorde 20 poäng på 2012 Playoffs, är Anze Kopitar hävda sig som en av de bästa playoff spelare i NHL, och växer i betydelse som en av de allra bästa tvåvägsspelare.Kings målvakt Jonathan Quick har helt återhämtat sig från sin tidiga playoff hicka, och producerar nu på nivåer som ligger nära de bästa i ligan. Då, för 16 mål på de tre första spelen i Sharks-serien, har läget sett ljus ut för Quick: han har bara släppt in 8 mål på 7 matcher, vilket innebär räddningar: 191 av 199 skott mot, för en löjligt 0,960 räddningsprocent. Hans framgång har delvis berott på en förändring i defensiv filosofi för Kings, men det kan inte förnekas att Quick är tillbaka i sin Conn Smythe Trophy-vinnande form, och det betyder problem för Ducks. Ända sedan spel tre i den första rundan, har Kings sett ut som en väloljad maskin. Bakom Kopitar, Gaborik, finns ett snabbt och fantastiskt försvar. Jag tror man går långt.

Riktigt bra hockey i de två första matcherna och LA Kings har som väntat 2-0 i matcher. Inatt spela man hemma och man kommer går ut hårt och då är risken att de släpper till enkla chanser för Anaheim i sin iver på mål och jag ser en ganska öppen första period där båda lagen vill visa upp sig. Anaheim är upp och ner i sin defensiv och målvakterna i Anaheim har inte visat toppform på slutet heller. Jag prova Ö 1,5 mål i andra perioden!

  • Match: LA Kings – Anaheim
  • Spel: Över 1,5 mål i andra perioden
  • Odds: 2,30 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 04:05, 8/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar