NY Rangers – San Jose

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

NHL rullar vidare och i söndagens program står fyra matcher på menyn. I Madison Square Garden tar sig New York Rangers emot San Jose Sharks som är back to back efter nattens match mot New Jersey Devils. Orkar hajarna från San Jose ställa om?

New York Rangers fick äntligen vinna i förra omgången. Efter att laget har spelat en sämre hockey i ett gäng omgångar så fick både försvarsspelet och målvaktsspelet en skön vändning när Carolina Hurricanes besegrades på hemmaplan med 2-1 efter straffar. En match som innehöll en hel del utvisningar och massa skott på mål. Hurricans tog ledningen i slutet av den andra perioden. Rangers kom tillbaka och kunde kvittera halvvägs in i den tredje perioden. Matchen bjöd inte på några fler mål utan Rick Nash fixade bonuspoängen åt Rangers med enda målet i straffläggningen. Henrik Lundqvist fick göra säsongens bästa match och räddade 29 av 30 skott. I och med segern så fick Rangers stopp på sin tre raka förlustsvit och har nu två segrar och tre förluster på sina fem senaste matcher. I Eastern Conference så befinner sig Rangers bara på en fjortonde plats med fyra inspelade poäng. Men tabellen är ung och det är hela 77 omgångar kvar att spela. Hemma i Madison Square Garden tog det tre matcher innan första segern kom. Den kom som sagt senast mot Carolina Hurricans. I dom två tidigare hemmamatcherna har Rangers inte alls spelat en bra hockey. Med förluster mot Toronto Maple Leafs med 3-6 och rivalerna New York Islanders med samma siffror 3-6. Det leder till att Rangers har spelat till sig två poäng på hemmais och är Eastern Conference elfte bästa hemmalag. Rangers kommer till spel utan: D. Boyle, D. Stepan

San Jose Sharks kommer till Madison Square Garden med poäng i samtliga fem inledande omgångar och med seger i senaste matchen mot New Jersey Devils. En match där Sharks tog ledningen i slutet av den första perioden i powerplay. Samma visa kom i den andra perioden då Sharks utökade till 2-0 i samma spelform. Direkt i den tredje perioden kom även 3-0 och där kändes det klart. Men Devils reducerade till 1-3 och 2-3 och det blev dramatik. Sharks missade en straff med mindre än fyra minuter kvar men kunde hålla undan och avgöra med 4-2 målet i tom kasse. Snabbt summerat så var Sharks glödheta i powerplay och målvakten Antti Niemi gjorde en bra match. Han räddade 35 av 37 skott. Segern innebar att Sharks studsade tillbaka direkt efter strafförlusten mot New York Islanders. Sharkshar på sina fem senaste matcher fyra segrar och en förlust. Med denna imponerande inledning så besitter Sharks första platsen i Western Conference med nio inspelade poäng på fem omgångar. Mest imponerande är Sharks bortaspel. På säsongens fem första matcher så har fyra av dessa varit på bortaplan. Med sju inspelade poäng på bortais så toppar även Sharks borta tabellen. Med en statistik på tre segrar, varav en efter straffar och en förlust efter straffar. Noterbart är att Sharks har tagit poäng i samtliga matcher på bortaplan hittills.

Två möten förra säsongen.
Det resulterade i två segrar för Sharks. Den första matchen spelades i San Jose och där tog Sharks en förkrossande seger med hela 9-2! Den andra matchen i Madison Square Garden var jämnare. Där vann Sharks med 1-0. Det är två lag som inte möter varandra alltför ofta och har sedan säsongen 1998-1999 endast mött varandra arton gånger. Vilket har resulterat i åtta segrar för Rangers, åtta för Sharks och två matcher har slutat oavgjort. På de fem senaste matcherna i Madison Square Garden har det slutat med tre segrar för Rangers och två för Sharks.

Detta ska Rangers kunna dra nytta av.
1: Laget fick äntligen vinna i Madison Square Garden senast och där fick äntligen försvarsspelet och målvaktsspelet komma upp till sin rätta standard. Laget lär ha höjt sitt självförtroende en hel del.
2: Rangers har vilat sen ett par dagar tillbaka och har också sluppit att resa hem.
3: Sharks dras med en del skador vilket blir kännbart i längden med det täta matchandet. Dom bästa spelarna får dra ett tungt lass.

Ett laddat och utvilat Rangers får ett kanonläge att bygga upp en segersvit genom att möta ett troligtvis slitet Sharks. Detta ska laget kunna dra nytta av. Speciellt om Henrik Lundqvist och försvarsspelet fortsätter som dom gjorde i den senaste matchen så är mycket vunnit. Mitt spel blir Rangers som segrare inklusive övertid och straffar till 1,89 hos Unibet.

  • Match: New York Rangers – San Jose Sharks
  • Speltips: Money Line Rangers
  • Odds: 1,89 @ Unibet
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 19/10, 23.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar