Pittsburgh – San Jose

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Pittsburgh och San Jose Sharks kommer att spela Stanley Cup-final i årets säsong av NHL. Pittsburgh Penguins har fördelen av att spela fyra av sina matcher på hemmaplan. Går detta hela vägen till en sjunde och helt avgörande match, spelas den alltså på Penguins hemmaplan. Sharks har å andra sidan ett par tunga segrar på bortaplan under slutspelet, men det är på hemmaplan de har varit i stort sett ostoppbara.

Inför den här matchen är Matt Nieto fortsatt satt vid sidan om för San Jose Sharks. I hemmalaget finns det en rad småskadade spelare, däribland Kris Letang, Nick Bonino, Matt Cullen och Scott Wilson. Trevor Daley och såklart Kevin Porter är indisponibla under hela finalen. Känslan är att den första matchen riskerar att bli något mer försiktig och därigenom inte lika chansrik som man kan förväntas sig att matchserien i stort kommer vara. Inledningsvis lär lagen känna på varandra och ta få risker.

Jag spelar under 1,5 mål i den första perioden till 1,80 gånger pengarna @ William Hill.

  • Match: Pittsburgh – San Jose
  • Spel: Under 1,5 mål (1:a perioden)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 02.00, 31/5

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar