Edmonton – San Jose

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Edmonton Oilers har visat mycket fina tendenser på sistone. Åtta vinster på de nio senaste matcherna är mycket imponerande och lär förmodligen skrämma Sharks något. Den enda förlusten kom borta mot Los Angeles Kings (6-4). Därtill har Oilers tillgång till NHL:s mest poängrika spelare, Connor McDavid. McDavid har klivit fram ordentligt under säsongen. Oilers bör vara ganska stora favoriter i denna match.

San Jose Sharks har inte haft en lika lyckad säsongsavslutning. Trots det lyckades laget hålla undan för jagande lag i tabellen och slutade till slut trea i sin divison, vilket räckte för att knipa en direktplats till slutspelet. Fyra vinster på de elva senaste matcherna är inget vidare facit och även fall det räckte hela vägen till slutspel, finns frågetecken kring var Sharks står i nuläget.

Jag spelar på raka ettan till 2,18 @ NordicBet.

  • Match: Edmonton – San Jose
  • Spel: Edmonton (1)
  • Odds: 2,18 @ NordicBet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 04:00, 13/4

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar