San Jose – St. Louis

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

San Jose Sharks har skaffat ett perfekt utgångsläge och är bara en enda seger från att slå ut St. Louis Blues. Laget har dessutom fördelen att spela den här matchen på hemmaplan, där de varit närmast oförskämt starka under slutspelet. Därtill ska nämnas att Sharks verkligen visade slagkraft med sin 6-3-seger på bortaplan (Scottrade Center). Den la verkligen grunden inför den här matchen och visade vilken skillnad som trots allt finns mellan lagen.

En förlust senast vore förödande. Då hade laget fått kniven mot strupen. Nu blev det istället omvända rollen och vi kan i ärlighetens namn inte tänka oss att Sharks bommar chansen att avgöra hemma. Matt Nieto är fortsatt osäker till spel i hemmalaget, medan gästerna får klara sig utan Scottie Upshall.

Jag spelar raka ettan till 2,10 @ Unibet.

  • Match: San Jose – St. Louis 
  • Spel: San Jose (1)
  • Odds: 2,10 @ Unibet
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 03.00, 26/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar