St. Louis – San Jose

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

St. Louis Blues har verkligen tagit ligan med storm, sedan de ersatte förra tränaren med Craig Berube. Från att ha slagits i bottenstriden av Western Conference till att vara matchen ifrån att spela första Stanley Cup-finalen på nästan 50 år. Något som publiken naturligtvis uppskattar. Spetsspelare saknas och kollektivet är nyckeln till framgångarna. Rookiemålvakten Binnington är klubbens utropstecken.

San Jose Sharks hade det tufft i söndags kväll när man förlorade i SAP Center med hela 5-0 mot St Louis i den femte matchen i vem som skulle greppa tag i matchbollen. Här lär dem få svårt att omgruppera och uppdraget man ställs inför är ingen lätt uppgift. Hade man haft fullt lag med friska spelare tror jag garanterat att man hade tagit den här matchserien sett över sju matcher.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ Svenska Spel.

  • Match: St. Louis – San Jose
  • Spel: St. Louis (1)
  • Odds: 2,00 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 22/5

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!