San Jose – Anaheim

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

San Jose Sharks har möjligheten att döda matchserien mot Anaheim Ducks redan i lagens fjärde match. Detta skulle därmed innebära deras sjätte raka seger i lagens inbördes möten. Sharks har varit bättre från första stunden och efter 3-0-vinsten i första mötet, har Anaheim haft uppenbart svårt att reparera självförtroendet. Det är uppenbart att hemmalaget har ett stadigt grepp om motståndarna.

Anaheim Ducks kom till slutspelet som favoriter. Ett formstarkt Anaheim klev in i sitt sjätte raka slutspel med gott självförtroende och hade dessutom fördelen av att inleda med två matcher på hemmaplan. Men tre matcher in i matchserien syns en helt annan verklighet. Ducks saknar en fungerande lösning på hur de ska stå emot San Jose Sharks och att den plötsligt skulle dyka upp här känns osannolikt.

Jag spelar på raka ettan till 1,89 @ betsafe.

  • Match: San Jose – Anaheim
  • Speltips: San Jose (1)
  • Odds: 1,89 @ betsafe
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19/4, 04:30

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar