Vancouver – San Jose

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Vancouver Canucks segrade över Arizona Coyotes i Rogers Arena, under natten till fredag. Markström storspelade och stod också för 34 räddningar. En annan svensk som imponerade var Elias Pettersson som gjorde två assist för Canucks som nu är 26-18-4 för säsongen och hemmalaget har vunnit 10 av deras 13 senaste matcher. Hemmalaget återfinns naturligtvis, därmed i toppskiktet, imponerande.

San Jose Sharks har förlorat fyra raka bortamatcher. Laget har förlorat fyra av sina sex senaste matcher. Philipp Grubauer stod för 27 räddningar för Colorado Avalanche som vann med 4-0 över Sharks i Pepsi Center under natten till fredag. Den hållna nollan var den första för säsongen och hans tionde i NHL. Det fanns inte speciellt mycket positivt att redovisa för Sharks del under den här matchen.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ Unibet.

  • Match: Vancouver – San Jose
  • Spel: Vancouver (1)
  • Odds: 2,10 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 04:00, 19/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar