Dallas – Vancouver

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hemmalaget saknade tre tunga backar inför den andra ronden mot Colorado Avalanche, men trots detta så gick Stars vinnande ur den andra ronden. Matchen slutade 3-2, och det var en match som bjöd på mycket underhållning och spänning. Hemmalaget Stars och målvakten Dan Ellis fick en mardrömsstart i första perioden då Ryan Garbutt vart tidigt utvisad. Avalanche tog vara på det och man kunde göra 1-0 genom Matt Duchene.  Fler farliga chanser dök upp från bortalaget, men Ellis var vaken i mål och kunde hålla hemmalaget Stars kvar i matchen. Istället kom reducering efter enorm trafik framför Colorados mål i mitten av första. Dallas fick i andra perioden inte någon utdelning, men man skapade en hel del heta chanser, istället kom snörpligt, ett mål i baken. Efter några fina läger lyckas man åter igen reducera och gå till pausvilla med 2-2. Den tredje perioden skulle inehålla spänning och dramatik. Stars fick spela fem mot tre när knappt halva perioden hade gått. Men ineffektiva som man har varit i PP så fick man inte någon utdelning. Efter det, tog Colorado över machen igen, men en bra deffensiv i Dallas och med en kontring lyckades man sätta 3-2 och kunde sedan göra 4-2 i öppen kasse.Dallas Stars är verkligen i behov av en förstärkning på backsidan. Så nu får alltså Maxime Fortunus göra NHL-comeback igen. Den 30-åringe kaptenen gör just nu sin fjärde säsong i Texas Stars och har denna säsong svarat för 16 (3+13) poäng på 23 matcher. Det är också klart att den unge backen Jamie Oleksiak, kommer att flyttas ner till AHL. När Maxime väntas göra debut är ännu oklart, men det ryktas om en debut redan på lördag.

Dallas gästas av Sedinbrödernas Canucks inatt. Dallas kommer få det tufft mot ett Vancouver som slagit allt och alla den senaste tiden. Undantaget var förra bortamatchen mot Minnesota där det endast blev en pinne. Innan dess hade laget sex raka segrar. Jag tor Canucks ser till att man kommer tillbaka på det vinnande spåret i kväll igen när de ger sig till Lone Star State för att kriga hem viktiga poäng mot Dallas. För första gången på länge, kommer Vancouver till en match med ett nederlag efter att man förlorat en tuff 3-2 straffar-avgörande mot Munnesota Wild i tisdags . Nyckeln för Canucks är att se till att deras förlust för två nätter sedan är en engångsföreteelse och inte början på en lång svacka som de hade tillbaka i mitten av november . De har sin chans i kväll mot ett Stars som har kämpat för att lyckas vinna och för att att komma tillbaka på rätt spår. Detta är också en möjlighet för Canucks att sätta ännu mer avstånd mellan lagen i tabellen och kan göra att Dallas inte skulle bli något av de lagen som slåss om en slutspelsplats i april . Vancouver ligger för närvarande på sjätte plats i den västra konferensen med nio poäng före Dallas tioende plats.

Noterbart:
– Vancouver har vunnit de senaste 8/10 matcherna.
– Dallas har förlorat 6/10 senaste matcherna.
– Canucks har spelat bra på bortais, med bara bortamatcher finns man på 4:e plats.
– Dallas har spelat bättre borta än hemma och på hemmais finns man på en 12:e plats.

Skador:
Vancouver: Ryan Stanton som led av en vänster vrist skada på tisdagen.
Dallas: Vernon Fiddler (överkroppen) kan ifrågasättas. D Aaron Rome (underkroppen),
D Trevor Daley (fotled) och D Stephane Robidas (ben).

  • Match: Dallas – Vancouver
  • Spel: Vancouver (2)
  • Odds: 2,45 @ NordicBet
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 19/12, 02.35

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar