Nashville – Vancouver

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Predators föll i sin senaste match. Då mot Calgary Flames med 2-5 på hemmaplan. Detta trots attPredators tog ledningen tidigt i matchinledningen vände Flames på steken efter en strålande bortamatch.Förlusten innebar att Predators bröt sin fyra matchers långa segersvit. På lagets tio senaste matcher har det slutat med sex segrar och fyra förluster, 6-3-1.

Canucks kommer på besök back to back. Laget besegrade i natten som var St.Louis Blues med 4-1 på bortaplan. Segern bröt en förlustsvit på två raka nederlag men Canucks går nu sin tredje match på fyra dagar. På lagets tio senaste matcher har det blivit sex segrar och fyra förluster, 6-3-1.

Predators är ett av NHL’s bästa hemmalag och med endast tio förluster på trettioåtta hemmamatcher är starka siffror. Canucks är ett bra bortalag. Näst bäst i Western Conference. Men nu har laget fyra raka bortasegrar och går nu sin tredje match på fyra dagar. Risken för någon ”mättnads” känsla eller bekvämligheter ligger och lurar. Samt att laget spelar back to back efter en tuff match mot Blues.  Predators kan återfå tre nyckelspelare till nattens match. Weber, Neal och Cullen’s medverkan tas beslut om under dagen. Kommer alla tre till spel är det ett stort plus för hemmalaget. Predators hade en segersvit på fyra raka matcher som bröts sist. Laget måste in på vinnarspåret igen om Conference-titeln ska kunna bärgas. Sen att Predators har vunnit dom hittills två mötena mellan lagen gör att laget har ett psykologiskt övertag. Mitt spel blir Predators som segrare inklusive övertid och straffar till 1,78 hos expekt.

  • Match: Nashville Predators – Vancouver Canucks
  • Speltips: Money line Predators
  • Odds: 1,78 @ expekt
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 1/4, 02:00

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar