Edmonton – Vancouver

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Fördel Vancover som har 7 segrar på de 10 senaste hemma mot Oilers. Det är sock alltid svårt att bara gå in och göra jobbet här mot ett desperat lag (Oilers). Den gångna veckan har varit positiv för Vancouver Canucks; man har vunnit alla sina matcher, och är mitt uppe i en fem matcher lång ”winstreak”. Senast höll man nollan emot Carolina och vann 2-0. Nu är det dags för Edmonton som inte borde vara några problem. Eller? Jag ställer mig lite frågetecken kring Vancouvers fokus inatt. Imorgon har man en tung och viktig match emot Boston och man kommer antagligen inte ge allt inatt. Man kommer försöka att gå efter mottot ”ge det som krävs för att vinna”. Sådana inställningar kan ibland vara farligt. Särskilt när man möter unga lag som Edmonton som behöver poäng. Målvaktsspelet har varit strålande, ifall en hockeymatch varit åtta sekunder kortare hade Luongo bara varit en nolla ifrån Patrick Roy på marathonlistan över flest hållna nollor i karriären. Eddie Läck hade dock mer tur och fick hålla sin första NHL-nolla. Dessutom verkar sista (?) kapitlet i feel-good-historian om Emily verkar vara skrivet. Om man letar problem kan man (alltid) hitta dem. Canucks har haft väldiga problem med att hålla fokus uppe i tredje perioden, speciellt när man leder matchen. Kommer testa Edmonton Ö 2,5 2,20 på låg insats och hoppas på skrällen.

Förra gången Vancouver och Edmonton möttes var den 5 oktober och då slutade matchen 6-2 till Canucks. Spelet hade några intensiva stunder med ilska på de respektive bänk. Lagen verkar ha något agg mot varandra vilket gör matcherna inbördes också roligare att se på. Jag tror det kan bli en käsnlosam saga, det är lite av en rivalitet mellan lagen och förmodligen bra tryck i arenan. Oilers blev utspelade senast utav ett av NHL:s bästa lag, Boston iallafall ifrån senaste matchen. Besvikelse i sista 10 minuterna av den första perioden var mer än Oilers kunde klara. Boston gjorde tre mål på mindre än 8 minuter vilket blev för mycket i pausvilan. Även om Edmonton gjorde två mål i andra perioden, räckte det inte hela vägen. Oiler forward Boyd Gordon som har saknats otroligt mycket i klubben, har sagt till media att han är redo att återvända till isen redan ikväll. Han har missat varje match sedan den 29 November pågrund av en axelskada. Canucks kommer verkligen behöva se upp för den killen inatt.

Läget i Vancouver:
Svenske Edler som inte direkt presterat iår finns på skadelistan.

Läget i  Edmonton:
Viktige Boyd Gordon är åter klar för spel.

  • Match: Vancouver – Edmonton
  • Spel: Edmonton Ö 2,5 mål
  • Odds: 2,20 @ bwin
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 14/12, 03.00

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar