Anaheim – Vancouver

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Anaheim Ducks har endast en vinst på fem matcher den här säsongen. Emellertid har laget endast spelat på bortaplan och denna matchen är med andra ord lagets hemmapremiär. Det blir att räkna med ett heltaggat lag, men i ärlighetens namn är det ingenting som per automatik ger en seger. Förutom hemmaplansfördelen ser jag inte mycket som ska tala för hemmalaget.

Vancouver Canucks har inlett säsongen betydligt mer övertygande än sin motståndare. På sina fem matcher har laget fyra vinster och en förlust. Säsongen inleddes med fyra hemmamatcher där laget tog full pott. Den enda förlusten kom i den senaste matchen på bortaplan mot Los Angeles Kings. Det ska sägas att den matchen avgjordes först efter straffläggning.

Jag spelar Vancouver Draw No Bet till 2,60 @ Expekt.

  • Match: Anaheim – Vancouver
  • Speltips: Vancouver DnB
  • Odds: 2,60 @ Expekt
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 24/10

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar