Minnesota – Vancouver

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Minnesota Wild innehar sjundeplatsen i Western Conference. Hemmalagets form, ser riktigt stabil ut på slutet med 6-3-1 på deras tio senaste matcher. De storspelar främst hemma på Xcel Energy Center. Wild gjorde en bra insats senast. Succélaget Winnipeg besegrades med 4-1. Matchen startades med ett tidigt ledningsmål och Minnesota var välförtjänta segrare över 60 minuter. Insatsen var helt klart stabil.

Vancouver Canucks har inte haft det lika lätt. Laget har svårt att vinna matcher, speciellt i rad. De sticker upp då och då med en bra insats ,men man har inte riktigt fått något flow denna säsong. Senast gjorde man dock en match utöver det vanliga. Laget slog Colombus med 5-2. Jag tror att gästerna kommer få det svårt i natt just på grund av av den inkonsekventa form laget har. Samtidigt som Wild ser stabila ut.

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ ComeOn.

  • Match: Minnesota – Vancouver
  • Speltips: Minnesota (1)
  • Odds: 1,95 @ ComeOn
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 02:00, 15/1

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar