Anaheim – Minnesota

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Anaheim har en relativt hyfsad form. Laget torskade visserligen mot Los Angelses på hemmaplan förra omgången. En förlust som satte stopp för segersviten på två raka och sett över dom tio senaste omgångarna har laget sex segrar och fyra förluster. En klar förbättring i poängprotokollet, steget till slutspel är emellertid långt borta. I Western Conference placerar sig Ducks på elfteplats med 45 poäng efter 44 spelade omgångar. Inne i Honda Center är Ducks starka. Laget har spelat 25 hemmamatcher och har vunnit 13 av dessa matcher och har tagit poäng i totalt 17 stycken. Laget har spelat ihop till 30 poäng på hemmaplan och är Western Conference sjätte bästa hemmalag.

Minnesota däremot är inne i en tung trend. Offensiven har gått i stå och laget har blivit nollat i två raka matcher, inte nog med det har målskörden endast blivit fyra mål på dom fyra senaste omgångarna och slutligen har det dessutom blivit fyra raka förluster. Sett över lagets tio senaste matcher är ingen lysande läsning med bara tre segrar och sju förluster. Tur för Wild är att säsongen har gått bra tidigare och trots formsvackan ligger laget på en femte plats i Western Conference med 50 pinnar efter 45 spelade omgångar.

Jag spelar hemmasegern inklusive övertid och straffar till 1,77 @ Nordicbet.

  • Match: Anaheim Ducks – Minnesota Wild
  • Speltips: Money line Ducks
  • Odds: 1,77 @ Nordicbet
  • Insats: 2,5/5 units
  • Spelstopp: 21/1, 04,30

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar