Minnesota – Colorado

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Minnesota vann mot Toronto hemma på Xcel Energy Center med 1-0 senast. Den spelmässiga insatsen var väl inte direkt imponerande, men nollan var intakt ännu en gång av målvakten Devan Dubnyk som fortsätter att visa storform och höll fjärde nollan för säsongen. Idag räknar jag att man spelar betydligt bättre än vad man gjorde mot Toronto och då man är ett av ligans bästa lag på hemmais så bör det inte vara några problem. Innan förra vinsten hade man tre raka förluster hemma, men innan det hade man spelat hem 17 av 18 möjliga poäng i sin borg.

Colorado gjorde det riktig bra senast när man stängde ner Rangers på bortaplan och vann med 2-1. Jag tycker dock Rangers såg ovanligt loja ut och energin fanns verkligen inte där och det är klart Colorado vann lite på Rangers misstag, även om man inte ska ta ifrån dem insatsen. Idag tror jag dock det blir tuffare. Man har alltid haft det tufft borta i Minnesota och känner jag också hemmalaget rätt så lär det bli full fart framåt från första början.

Minneosta är riktigt starka på hemmaplan och kommer göra det jobbigt för Colorado idag. Jag tycker det luktar lite ”genomklappning” för Colorado snart. Mitt spel blir alltså Minnesota att vinna under ordinarie tid till oddset 2.00 hos bet365.

  • Match: Minnesota – Colorado
  • Speltips: Minnesota (1)
  • Odds: 2.00 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 6/12, 02.05

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar