Columbus – Minnesota

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Columbus har två raka segrar som kommit mot Dallas respektive Washington på hemmaplan och det är riktigt bra gjort att man lyckats fått med sig samtliga poäng från de matcherna. En överblick av Colombus denna säsongen, indikerar på att det är de offensiva spelet som varit framgångsrikt och inte defensiven. De senaste två matcherna har ”Blue Jackets” släppt in sju puckar, emellertid har man också gjort elva framåt. På hemmaplan är man bra mycket bättre än vad man är på resande fot och man lever lite på publikens energi. I kvällens match möter man ett bra lag ännu en gång och frågan är om man lyckas hålla tätt bakåt idag? Det litar jag inte på. Däremot så tror jag att man kommer behöva göra minst tre kassar för att vinna matchen ikväll.

Minnesota går in till denna match med två raka förluster och kommer få ännu en jobbig kväll tror jag. Man har under hela säsongen haft problem att göra mål och framförallt på resande fot där man haft stora problem under hela säsongen. Hemma har man alltid varit brutalt starka, men på bortaplan har man verkligen inte samma energi och vad det beror på är såklart svårt att sätta en förklaring på. Man släpper inte till speciellt många mål, men ikväll tror jag på en hawaii-match med mycket målchanser där Blue Jackets kommer vara spelförande och skapa de flesta målchanserna.

Mitt spel blir Columbus över 2.5 mål till oddset 1.90 @ betsson.

  • Match: Columbus – Minnesota
  • Speltips: Columbus över 2.5 mål
  • Odds: 1.90 @ betsson
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 6/1, 01.05

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar