Columbus – Anaheim

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Colombus befinner sig nere i botten av Eastern Conference och placerar sig först på en femtonde plats med fyrtioåtta poäng efter femtiofem omgångar. Upp till slutspel är det långt och laget är hela tretton poäng bakom slutspelsplats. Formen är däremot stigande med poäng för tredje matchen på raken efter strafförlusten mot New York Islanders med 2-3 på hemmaplan och annars har det blivit fem segrar på dom tio senaste matcherna, 5-3-2. Den största orsaken till att Blue Jackets ligger där laget ligger är deras defensiv. Den har varit katastrofal under hela säsongen och man har släppt in hela hundrasjuttio kassar. Det är absolut flest i hela NHL och laget snittar 3,14 insläppta mål per match.

Anaheim har gått som tåget och formen den sista tiden är utomordentligt bra. Laget vann över Philadelphia Flyers med 4-1 på bortaplan i den förra omgången och tog därmed sin sjunde seger på dom åtta senaste matcherna.Sett över lagets tio senaste matcher har det blivit åtta segrar och två förluster, 8-2-0. Den framförallt största orsaken till Ducks form är lagets offensiv som verkligen har vaknat till liv. Man har gjort minst två mål i dom elva senaste matcherna.

Jag spelar över 5,5 mål till 2,16 @ Unibet.

  • Match: Columbus – Anaheim 
  • Speltips: Över 5,5 mål
  • Odds: 2,16 @ Unibet
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 12/2, 01,00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar