Columbus – Anaheim

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Anaheim gör en riktigt stark säsong och toppar den västra konferensen med 46 segrar på 74 matcher. Innan storförlusten nu senast mot Ranger shade de fyra raka segrar och med den förlusten inräknad har de 11 segrar på de 16 senaste matcherna.

Columbus är borträknade från slutspelet och har egentligen inget att spela för men vann nu senast mot Calgary med 3-2 efter förlängning. Segern var deras tredje raka och de har faktiskt vunnit sex av de sju senaste men fyra av segrarna har varit efter förlängning och de har mött både Edmonton och Carolina två gånger var under denna period, två av NHL:s sämsta lag.

Nu senast mot Anaheim förlorade Columbus med 4-1 och senast Columbus tog emot Anaheim hemma i Ohio förlorade de med 4-3.

  • Match: Columbus – Anaheim
  • Spel: Anaheim (2)
  • Odds: 2,10 @ William Hill
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 00.05, 25/3

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar