Columbus – Philadelphia

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Columbus Blue Jackets är sedan länge avsågat i striden om slutspelsplatser och säsongen har under flera veckors tid handlat om att rädda någon form av heder och bygga på inför nästa säsong. Det finns visserligen fyra spelare som sitter på utgående kontrakt, men det här handlar uteslutande om ganska oetablerade spelare. Colombus kommer till det här mötet med fyra förluster på sina fem senaste matcher och det är ingen hemlighet att det stora problemet ligger i defensiven.

Philadelphia Flyers fortsätter att gå som tåget i jakten på den där åtråvärda slutspelsplatsen. Trots en risig inledning på säsongen ser det ut som att det kan ordna upp sig, någonting som bottnar i att laget spelat fantastisk ishockey under 2016. Nu hoppas laget fortsätta den fina trenden. Just nu lyder raden 6-1-1 i de senaste åtta matcherna. Där kan vi snacka siffror som talar sitt tydliga språk. Flyers har en poäng upp till Detroit Red Wings, som har den östra konferensens andra och sista wild card till slutspelet. De återstående omgångarna handlar helt enkelt om att ta den viktiga slutspelsplatsen.

Jag spelar på Flyers Draw No Bet till 1,88 @ Expekt.

  • Match: Columbus – Philadelphia
  • Spel: Flyers DnB
  • Odds: 1,88 @ Expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 00:00, 23/3

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar