Philadelphia – Nashville

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Philadelphia har en fantastisk form. Hemmalaget kommer till matchen med tio tvåpoängare av elva möjliga på sistone. Den enda förlusten kom visserligen i den senaste matchen borta mot Dallas. Förlusten är inte på något sätt alarmerande, utan kan snarare fungera som en väckarklocka.

Nashville har bara två vinster på sina åtta senaste matcher. Man har inte heller vunnit en match mot Philadelphia sedan 2014. Laget har nu fyra raka förluster mot Flyers och med tanke på den risiga formen finns det inte mycket som talar för att den negativa trenden ska brytas. Skadelistan är en annan faktor som kan spela in. Bitetto saknas, Salomaki, Boucher och Subban är osäkra för spel.

Jag spelar raka ettan till 2,25 @ Unibet.

  • Match: Philadelphia – Nashville
  • Speltips: Philadelphia (1)
  • Odds: 2,25 @ Unibet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 01:00, 20/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar