Ottawa – Philadelphia

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Ottawa Senators prestationer har varit helt godkända. Nattens hemmalag innehar sjätteplats i Eastern Conference. Den offensiva biten sitter på plats och efter deras snöpliga förlängningsförlust senast tror jag på ett Ottawa som kommer gå ut tufft med gaspedalen nertryckt i botten. Både Senators och Flyers har spelat ett flertal målrika matcher så här långt. Detta kommer säkerligen bli en målrik tillställning.

Philadelphia Flyers har också varit starka, med ett par fantastiska segrar på kontot. 8-2 mot Washington Capitals och 5-1 mot Florida Panthers var fina insatser för en dryg vecka sedan. De förlorade emellertid senast med hela 2-6 hemma mot Anaheim Ducks, så alldeles uppenbart finns det lite att jobba på här. Gästerna kommer till nattens match utan Nolan Patrick, Wayne Simmonds och Colin McDonald.

Jag spelar på över 5,5 mål till 1,95 @ betway.

  • Match: Ottawa – Philadelphia 
  • Spel: Över 5,5 mål
  • Odds: 1,95 @ betway
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 01:30, 27/10

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar