Philadelphia – Chicago

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Flyers ser ut att missa slutspelet ännu en säsong. Laget föll nu sist mot Edmonton Oilers med 5-4 efter förlängning på bortaplan och inkasserade den fjärde raka förlusten.  Formen är inget vidare och på Flyers tio senaste matcher är det inget lag som blir mörkrädda för. Endast två segrar och hela åtta förluster, 2-4-4.  På hemmaplan däremot har Flyers spelat betydligt bättre än på bortaplan under säsongen.  På dessa hemmamatcher har det blivit en del mål. Med en målskillnad på 104-87 snittas hemmamatcherna på 5,45 mål per match.

Blackhawks går till skillnad mot nattens motståndare betydligt starkare. I den förra matchen besegrades Carolina Hurricanes med 3-1 på bortais. Segern innebar Blackhawks femte på lagets sex senaste matcher och laget har tagit poäng i åtta av dom nio senaste matcherna. På dom tio senaste matcherna har det slutat med åtta segrar och två förluster, 8-1-1. Blackhawks har nästan en likadan målskillnad på bortais som Flyers har på hemmaplan. En målskillnad på 100-81 snittas matcherna på  5,02 mål.

Flyers har en liten chans att nå slutspel och laget kommer behöva spela chansartat och vara desperata. Det kommer ge ytor åt båda hållen och Blackhawks klagar inte på att spela matcher i ett högt tempo. Mitt spel blir därmed över 5,0 mål inklusive övertid och straffar till 1,76 hos Betsafe

  • Match: Philadelphia Flyers – Chicago Blackhawks
  • Speltips: Över 5,0 mål
  • Odds: 1,76 @ betsafe
  • Insats: 3,5/5 units
  • Spelstopp: 26/3, 01:00

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar