Minnesota – Columbus

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Hemmalaget Minnesota inledde säsongen fint och tog tre raka segrar i början av säsongen. Därefter har de förlorat sina efterkommande två matcher, men när laget nu vänder hem till Mariucci Arena för sin blott andra hemmamatch för säsongen kan jag inte tänka mig någonting annat än att de är på topp. Två väldigt starka lag rent offensivt kommer ställas mot varandra, men lag som också har en del brister, kanske allra främst bakåt.

När det gäller Colombus har de fastnat i en minst sagt negativ spiral, med sju raka förluster så här långt. Laget har alltså inte tagit en enda poäng under säsongens sju inledande matcher. Anmärkningsvärt dåligt. Samtidigt har det varit tydligt att det finns en viss kvalité, åtminstone offensivt. I övrigt har de en förmåga att lätt hamna under press och när målvaktsspelet inte heller fungerar som det ska blir det snabbt kostsamt. Columbus Blue Jackets har på sina inledande sju matcher släppt in 34 mål. Det ger ett snitt på närmare fem insläppte mål per match. Häpnadsväckande dåliga siffror.

Jag spelar över 5,5 mål i matchen till fina 2,01 @ Unibet.

  • Match: Minnesota – Colombus
  • Spel: Över 5,5 mål
  • Odds: 2,01 @ Unibet
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 02:00, 23/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar