Minnesota – Anaheim

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Minnesota har spelat fantastisk ishockey under sista tiden med poäng i fem raka matcher. Senast besegrade man Detroit med 6-3 hemma i Xcel Engergy Center och Wild tog andra raka vinsten. Lagets tio senaste matcher har resulterat i sju segrar och tre förluster. På hemmaplan är Minnesota otroligt starka. På deras 26 spelade hemmamatcher har man plockat 19 vinster och 39 poäng.

Anaheim har inte alls gått lika bra sedan uppstarten efter All Star-matcherna. Förlust i förra matchen med 4-6 på bortaplan mot Washington Capitals och laget åkte på sin sjätte förlust på dem tio senaste matcherna. Den sviktande formen har gjort att de bakomliggande lagen har ätit ikapp avståndet till Ducks som numer ligger på fjärdeplatsen i Western Conference med sextioåtta poäng.

Jag spelar på raka ettan till 2,05 @ Unibet.

  • Match: Minnesota – Anaheim
  • Speltips: Minnesota (1)
  • Odds: 2,05 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 15/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar