St. Louis – Minnesota

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

St. Louis leder åttondelsfinalen med 3-0. Mycket har handlat om Jake Allen i de tre inledande matcherna i slutspelsserien. Målvakten har en räddningsprocent på hela 97,4%, vilket är en starkt bidragande orsak till att Blues har kunnat plocka samtliga segrar. Laget har matchboll och målvaktsspelet kommer säkert bli avgörande även i nattens möte. Jack Allen kan inte storspela varje match.

Minnesota har vunnit skottstatistiken klart i samtliga tre matcher, spelövertaget har alltså varit galet. 52-26 var skottstatistiken efter det första mötet. Det finns all anledning att undra när spelövertaget faktiskt ska betala sig med en seger. Wild var en av säsongens positiva överraskningar i grundserien. Jag tror att Wild kommer fortsätta på den inslagna vägen och mata på ordentligt och också få utdelning.

Jag spelar på Minnesota inklusive förlängning och straffar till 1,87 @ ComeOn.

  • Match: St. Louis – Minnesota
  • Spel: Minnesota inkl. ÖT/Straffar
  • Odds: 1,87 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 03:30, 20/4

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar