Minnesota – Dallas

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Minnesota fortsätter att spela stabil ishockey och det är väl egentligen bara spelet på bortaplan som ännu inte varit på samma höga nivå som man spelar på hemmaplan. Senast var man ganska tillbakatryckta av Nashville och fick tillslut se sig besegrade. Idag är det nästsista matchen innan juluppehållet och känslan är att ”Wild” vill avsluta med två segrar. Laget är stabila försvarsmässigt i grunden, men möter idag ett av ligans bästa offensiva lag och jag tror att man kommer behöva göra minst tre mål för att vinna. Hemma har man vunnit 12 av 16 matcher hittills, vilket är ett bevis på att man återigen är tunga att möta där.

Dallas är väl kanske det lag som imponerat mest den här säsongen tillsammans med Washington. Det är många som tror på Dallas och det med all rätt också. Jag gör dock inte det och förklaringen är den att man kan bli lite svajiga bakåt ibland. Man har kanske den bästa femman i världen just nu och det ska man ha, men i ett slutspel krävs det väldigt mycket. Tycker inte heller att Lehtonen eller Niemi är några säkra kort för att lyckas heller. Dock kommer man förmodligen ta hem Western Conference om man fortsätter på samma spår.

Jag spelar Minnesota över 2.5 mål till oddset 1.75 hos betsson

  • Match: Minnesota – Dallas
  • Speltips: Minnesota över 2.5 mål
  • Odds: 1.75 @ betsson
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 22/12, 02.05

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar