Minnesota – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Minnesota Wild innehar tolfteplatsen i Western Conference. Laget förlorade senast mot Pittsburgh Penguins. Positivt för hemmalaget var emelletid att Marcus Foligno gjorde ett kontringsmål tidigt i tredje perioden, vilket innebär att Foligno, gjort fem mål på sina fem senaste matcher. Zach Parises måltorka upphörde nu. Veteranen hade inte gjort ett enda mål sedan den 17:e december.

Tampa Bay Lightning såg inte lika vassa ut mot Los Angeles under natten till onsdag i AMALIE Arena som man varit under sin tio matcher långa segersvit. Men man lyckades vinna oavsett. Laget har vunnit elva av sina tolv senaste matcher. Tampa har verkligen växlat upp både en och två nivåer sedan deras säsong började och man ser oerhört bra ut just nu. Laget är femteplacerade i Eastern Conference.

Jag spelar på raka tvåan till 2,03 @ betsson.

  • Match: Minnesota – Tampa Bay
  • Spel: Tampa Bay (2)
  • Odds: 2,03 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 02:00, 17/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar