Dallas – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Dallas Stars förlorade i straffläggning mot Nashville Predators senast under natten till måndag. Dallas forwarden Radek Faksa fick lämna matchen efter att ha blockat ett skott i den andra perioden. Forward, Joel Kiviranta, lämnade efter att ha spelat ett byte i tredje perioden, med underkroppsskada. Dallas har resultatraden 10-10-8 för säsongen. Hemmaklubbens form är inte speciellt bra.

Tampa Bay Lightning kunde ta en stabil 5-3-seger över Florida Panthers hemma i Amalie Arena under natten till måndag. Johnson fick position framför nätet och styrde in ett skott från Yanni Gourde i power play. Brayden Point gjorde mål i öppet mål med 15 sekunder kvar, för att fastställa slutresultatet som då blev 5-3. Laget har resultatraden 23-6-2 för säsongen och har vunnit fyra raka matcher.

Jag spelar på raka tvåan till 2,09 @ Unibet.

  • Match: Dallas – Tampa Bay
  • Spel: Tampa Bay (2)
  • Odds: 2,09 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:30, 24/3
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!