Dallas – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Dallas Stars förlorade i straffläggning mot Nashville Predators senast under natten till måndag. Dallas forwarden Radek Faksa fick lämna matchen efter att ha blockat ett skott i den andra perioden. Forward, Joel Kiviranta, lämnade efter att ha spelat ett byte i tredje perioden, med underkroppsskada. Dallas har resultatraden 10-10-8 för säsongen. Hemmaklubbens form är inte speciellt bra.

Tampa Bay Lightning kunde ta en stabil 5-3-seger över Florida Panthers hemma i Amalie Arena under natten till måndag. Johnson fick position framför nätet och styrde in ett skott från Yanni Gourde i power play. Brayden Point gjorde mål i öppet mål med 15 sekunder kvar, för att fastställa slutresultatet som då blev 5-3. Laget har resultatraden 23-6-2 för säsongen och har vunnit fyra raka matcher.

Jag spelar på raka tvåan till 2,09 @ Unibet.

  • Match: Dallas – Tampa Bay
  • Spel: Tampa Bay (2)
  • Odds: 2,09 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:30, 24/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar