Dallas – Edmonton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dallas Stars och Edmonton Oilers är båda på sista plats i respektive serie. Dallas kommer från en 2-1 förlust på straffar mot Chicago i fredags där de förlorade backen Stephane Robidas till ett brutet ben. Han opererades på lördag morgon och kommer att missa minst fyra månader. Att förlora honom skapar ytterligare defensiva frågor för Dallas, som redan är i den nedre tredjedelen av NHL i insläppta mål med en genomsnitt på 2.83. Inklusive 3-0 segern över Edmonton tidigare denna månad, har Dallas vunnit 12 av 14 senaste matcherna mot Oilers sedan 22 jan 2010. Lite tur i power play skulle kunna göra saken bättre för stjärnorna från syd. Mot Chicago, gick en tredje raka match utan ett power-play mål. De har inte gjort mål på sina senaste nio chanser, och deras 11,0-procent effektivitet på säsongen är bland de värsta i ligan. Dallas har som mål att undvika att dubbla upp på förluster. Det är en blygsam målsättning, men med ett rekord av 8-17-2 och 13 Western Conference lag framför sig i tabellen tror jag det är bra takiskt och att man kan lyckas vinna ikväll.

Edmonton Oilers (8-17-2) försöker också undvika en förlorande strimma efter fredagens 4-2 nederlag på Columbus. Trots att man kämpade sakta tillbaka i matchen, fanns det en hel del huvudskakningar i Oilers. Ögonblicken från inte bara tränare utan spelarna själva. Det fanns en hel del mentala misstag. I sin första match från start i Edmonton Oilers höll målvakten Ilya Bryzgalov nollan efter att ha räddat 33 skott. Men mot Colombus blev det en helomvändning, då han byttes ut efter fyra insläppta puckar. I Edmonton saknas Boyd som har varit deras bästa straffskytt, duktig tekare, han är en av de bästa head 2 head spelare i ligan och en kille som man åberopar tungt. Laget har inte spelar eller tränat sedan deras förlust i Columbus och jag tror vissa spelare kommer att komma ut rostiga. Trots bristen på framgång i deras powerplay senast matcherna har man varit i topp fem de senaste åren. Alltså är det två lag som kommer mötas som haft problem att göra mål i numerärt överläge.

Noterbart:
– Stars har vunnit 12 av 14 senaste matcherna mot Oilers sedan 22 jan 2010.
– Senast lagen möttes gjorde Kari Lehtonen 22 räddningar och storspelade.
– Bryzgalov blev utbytt senast efter 4 insläppta puckar.
– Boyd Gordon kommer inte att spela inatt.
– Oilers såg väldigt skakika ut senast mot Blue Jackets.

Läget i Dallas:
Stjärnorna kommer att vara utan backen Stephane Robidas som drabbats av en fraktur i benet i fredagens match.

Läget i Edmonton:
Huvudtränare Dallas Eakins bekräftade att  Boyd Gordon inte kommer att spela inatt.

  • Match: Dallas – Edmonton
  • Spel: Dallas (1)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 00:00 , 2/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar