Dallas – Edmonton

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Dallas har tappat ledningen över Western Conference efter en otroligt tung trend under den sista tiden. Laget befann sig senast ute på en tre matchers roadtrip och det resulterade i tre förluster och laget är nu uppe i fyra raka nederlag. Detta innebär att Stars befinner sig numera på 2:a plats med 63 poäng efter 47 spelade matcher. Laget har fem poäng upp till ledande Chicago Blackhawks. Stars är trots den dåliga formen det lag som har gjort överlägset flest mål. Med hela 156 kassar framåt snittar laget höga 3,31 gjorda mål per match. 79 av målen har kommit på hemmaplan. Där snittar Stars ännu fler mål per match och då med höga 3,59 mål. Formen är på hemmaplan också god med fyra segrar på dom fem senaste matcherna och laget har spelat ihop 34 pinnar på tjugotvå hemmamatcher. Det gör Stars till Western Conference tredje bästa hemmalag. Tillägg att Stars målskillnad på 79-50 ger ett målsnitt på 5,86 mål per match och elva utav lagets tjugotvå hemmamatcher har passerat över 5,5 mål.

Edmonton har däremot en något positivare trend med poäng, laget har tagit poäng i fyra av dom fem senaste matcherna. Segrarna har däremot inte duggat tätt utan det har bara blivit fyra segrar på lagets tio senaste matcher, 4-4-2. Oilers fortsätter därmed att harva på i botten av Western Conference och laget är just nu jumbo med 43 poäng efter 48 spelade matcher. Oilers största problem är försvarsspelet och laget har släppt in flest mål i hela konferensen, 142 stycken och snittar 2,95 insläppta mål per match. På bortaplan är Oilers försvarsspel katastrofalt. Laget har förlorat 19 av 25 bortamatcher, har en horribel målskillnad på 52-81 och endast 16 inspelade poäng.

Jag spelar över 5,5 mål till 1,95 @ William Hill.

  • Match: Dallas Stars – Edmonton Oilers
  • Speltips: Över 5,5 mål
  • Odds: 1,95 @ William Hill
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 22/1, 02,30

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar