Anaheim – Edmonton

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Anaheim Ducks har spelmässigt haft en dålig säsong där hemmalaget inte alls nått upp till nivån som förväntas. Ducks spelar emellertid i den svagaste divisionen och befinner sig dessutom fortfarande på en slutspelsplats, dvs åttondeplatsen. Lagen bakom jagar och Ducks måste bryta den usla perioden med hela sju raka förluster. I senaste matchen förlorade hemmalaget mot divisionsrivalerna Vegas med 3-2.

Edmonton Oilers är i samma sits som Ducks, i en jagande position på slutspel. Man är endast 4 poäng bakom Ducks som har sista Wild Card. Oilers spel har dock hackat på slutet och laget har endast vunnit två av de tio senaste matcherna. Edmonton blev nollade senast och de lär verkligen gå för det. Samtidigt måste Ducks bryta sin förlustsvit för att inte tappa slutspelsplatsen. Matchen lär bli sevärd.

Jag spelar på över 5,5 mål till 1,92 @ NordicBet.

  • Match: Anaheim – Edmonton
  • Speltips: Över 5,5 mål
  • Odds: 1,92 @ NordicBet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 7/1

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!