Anaheim – Edmonton

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Anaheim Ducks hade matchboll senast och därmed möjligheten att avancera till semifinal. Istället missade laget chansen och förlorade till slut med 7-1. Det finns fortfarande en hel del skador i truppen. Kevin Bieksa, Clayton Stoner och Simon Despres rapporteras missa Game 7. Utöver detta är tre forwards otillgängliga för spel. Det är såklart inga optimala förutsättningar när denna serie ska avgöras.

Edmonton Oilers vann de två inledande matcherna i Anaheim och därmed bevisligen har förmågan att slå Ducks på bortaplan. Därtill finns det ett par andra faktorer som talar för en bortavinst, däribland att 7-1-segern senast lär ha förbättrat självförtroendet avsevärt. I vår värld är Oilers ett snäppet vassare lag i offensiven, inte minst när Connor McDavid har vaknat på rätt sida.

Jag spelar på Edmonton Draw No Bet till 2,05 @ William Hill.

  • Match: Anaheim – Edmonton
  • Spel: Edmonton DnB
  • Odds: 2,05 @ William Hill
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 04:00, 11/5

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar