Edmonton – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Edmonton Oilers har varit intressanta i säsongsinledningen och laget placerar sig för tillfället i toppstriden, endast tre poäng bakom Rangers. Formen är emellertid ett frågetecken. Fem förluster på sju matcher har gjort att poängskörden stannat av något. Vad gäller målskyttet, ligger Edmonton på en stabil femteplats med sina 45 mål. Snittet blir 5,5 mål per match.

New York Rangers har fortfarande en fin form. Laget plockade en mycket komfortabel tvåpoängare borta mot Calgary Flames senast. Det fanns en viss ovisshet kring laget efter förlusten mot Vancouver Canucks senast, men bevisligen är laget nu tillbaka i vinnarspåret. New York Rangers har gjort överlägset flest mål i hela ligan (62 stycken).

Jag spelar på över 5,5 mål till 2,06 @ betsafe.

  • Match: Edmonton – NY Rangers
  • Speltips: Över 5,5 mål
  • Odds: 2,06 @ betsafe
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 14/11, 03:30

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar