Edmonton – New Jersey

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Edmonton Oilers har misslyckats med att motsvara förväntningarna inför den här säsongen. I skrivande stund innehas fjortondeplatsen i Western Conference. Oilers har inga större avbräck att ta i beaktande. Andrej Sekera är fortsatt knäskadad och kommer inte att spela mer förrän möjligen i slutet av det här året. Hemmalaget är favortier inför matchen, vilket känns väldigt förvånande, trots gästernas avbräck.

New Jersey Devils går verkligen som tåget så här i inledningen och de har överträffat alla förväntningar som rimligtvis kunde finnas på laget inför säsongen. Med flera tunga offensiva avbräck borta för nattens gäster (Marcus Johansson, Travis Zajac, Kyle Palmieri och Michael McLeod) och ett hemmalag som inte fungerar just, tyder det mesta på att detta kommer troligtvis bli en ganska målfattig match.

Jag spelar på under 6 mål (Asian Handicap) till 1,75 @ Unibet.

  • Match: Edmonton – New Jersey
  • Spel: Under 6 mål (AH)
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 4/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!