New Jersey – Washington

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

New Jersey placerar sig på tiondeplatsen i Eeastern Conference och har sex poäng upp till slutspelsplats efter att Philadelphia Flyers besegrade Colorado borta. Det som har kännetecknat Devils denna säsongen är att de har varit betydligt bättre på bortaplan än hemma sett till tabellen. På 36 omgångar har det blivit 17 segrar på hemmaplan. Hemmaspelet på Prudential Center är anledningen till att Devils tillhör de lag som har tagit minst poäng hemma. Däremot på bortaplan har man på 38 omgångar istället tagit 19 segrar, vilket är imponerande.

Washington är Eastern Conference överlägset bästa lag och har hela 17 poäng ner till tvåan, New York Rangers. Laget har spelat bra både på hemmaplan som bortaplan och är bäst i serien på båda. På 36 omgångar har man vunnit 24 stycken matcher på bortaplan. Detta säger en hel del om hur starkt laget är. Laget har dock haft några tuffa omgångar efter sig och torskade tre stycken på raken innan man nu senast besegrade Ottawa Senators med 2-4.

Jag tror att Capitals med sitt starka bortafacit vinner detta och spelar raka tvåan till 1,90 @ NordicBet.

  • Match: New Jersey – Washington
  • Spel: Washington (2)
  • Odds: 1,90 @ NordicBet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 00:00, 26/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar