Pittsburgh – New Jersey

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Pittsburgh Penguins har flera gånger under säsongen visat sig dödligt effektiva när förutsättningarna är goda. När de spelar på hemmaplan, mot sämre lag och när de är formstarka. Penguins har fullkomligt sprudlat i offensiven under den senaste månaden och har radat upp segrar. På hemmaplan har Pittsburgh 37 gjorda mål på sina sju senaste hemmamatcher.

New Jersey Devils inledning på säsongen lovade gott, men har numera hamrat fast sig själva i botten. Det är målskyttet som är det stora bekymret, men inte heller den defensiva delen av spelet fungerar särskilt väl. Formen är dessutom horribel, även fall 4-0-segern natten till idag såklart gav en skön boost.

Jag spelar raka ettan till 1,78 @ betsafe.

  • Match: Pittsburgh – New Jersey
  • Speltips: Pittsburgh (1)
  • Odds: 1,78 @ betsafe
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 24/12

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar