Pittsburgh – New Jersey

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Intressant möte mellan två divisionslag och det brukar alltid leda till heta och sevärda matcher. Detta är lagens andra möte för säsongen och det första mötet kommer vi ihåg blev en riktig hawaiimatch där Devils först körde över Penguins för att sedan fallera totalt och tillslut förlora matchen med hela 8-3.

Pittsburgh kommer från ett B2B möte med Carolina där man tog var sin seger. Man kommer senast från en vinst där man vann med 3-2 efter att backupmålvakten T.Greiss stått för en bra insats. På hemmais vet vi alla att Penguins är ett av ligans bästa lag men inför nattens möte har vi troligtvis två avbräck varav ena är tungt då laget kapten och bästa spelare Sidney Crosby är sjuk och förväntas missa matchen. Det andra är att Robert Bortuzzo också är sjuk och även han 50/50 på att spela i natt.

Devils är inne i en mindre svacka då man nu har 4 raka förluster trots att man i vissa av dessa matcher gjort bra insatser. Jag tycker speciellt matchen mot Detroit var en match där man ägde spelet och borde vunnit då man hade en stabil 4-1 ledning. Känslan inför nattens match är att Devils måste vara smarta. Man fick en smakstart senast mot Penguins och fick lite övermod och försökte köra på ännu hårdare vilket resulterade i hawaiihockey och godnatt. Devils vet att man är chanslösa i det spelet mot Penguins och i mitt huvud måste man spela taktiskt för att sno åt sig segern.

Historisk sett brukar det alltid bli tajt möten mellan dessa två lag bortsett från det senaste mötet. Här har ni lagen 10 senaste möten där vi kan se att 7/10 senaste mötena gått under 5.5 mål:

  • Match: Pittsburgh – New Jersey
  • Spel: Under 5,5 mål
  • Odds: 1,70 @ betsson
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 01:00, 3/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar