New Jersey – Pittsburgh

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New Jersey Devils säsong är över sedan lång tid tillbaka. Devils kommer sluta som tabelljumbo i Eastern Conference. Hemmalagets form är katastrofal med hela sex förluster på de sju senaste matcherna. I denna stund ser lagets framtid knappast ljus ut. Energin saknas i laget. Miles Wood, Jacob Josefson och Devante Smith-Pelly är förmodligen icke tillgängliga för spel på grund av diverse skador.

Pittsburgh Penguins kliver in i slutspelet som en outsider till att gå riktigt långt. Laget har sett starkt ut under mars månad. Tre tunga segrar på rad, bland annat mot topplagen Blue Jackets och Rangers, vilket också är ett kvitto på att formen finns där. Penguins har förvisso en otroligt lång skadelista, men det är å andra sidan något laget lärt sig att hantera med tiden.

Jag spelar på raka tvåan till 2,00 @ NordicBet.

  • Match: New Jersey – Pittsburgh 
  • Spel: Pittsburgh (2)
  • Odds: 2,00 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 7/4

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar